Späť

Rozhľad prvý aj v súťaži PRO SLAVIS 2021

Pridané: 30.1.2022 19:14:58 Počet zobrazení: 207

30 Január 2022

Značky

Rozhľad ovládol 20. ročník celoslovenskej súťaže triednych a školských časopisov PRO SLAVIS. Gratulujeme tvorcom a teší nás, že sme súčasťou takéhoto úspešného projektu.

Rozhľad prvý aj v súťaži PRO SLAVIS 2021

"Do súťaže sa zapojilo 190 školských a triednych časopisov, čo nás prekvapujúco potešilo a úroveň všetkých zúčastnených bola naozaj veľmi vysoká a profesionálna. Z takého množstva časopisov bolo ťažké vybrať tie najlepšie," vyjadrila sa riaditeľka Domu Matice slovenskej v Žiline, Ing. Katarína Kalanková.

Aj keď bola súťaž vyhlásená v roku 2020, neočakávané opatrenia a vyhlásenie núdzového stavu v našej krajine zamedzilo súťaž zrealizovať a zaslané časopisy v roku 2020 po rozhodnutí členov hodnotiacej komisie boli archivované a zaradené do súťaže v roku 2021.

Vo veľkej konkurencii Rozhľad obstál predovšetkým pre zaujímavý obsah, ktorý pre svojich čitateľov pripravuje, pre výbornú štruktúru, štylizáciu, vysokú jazykovú úroveň a grafické spracovanie.

Súťaž vyhlasuje Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR a Dom Matice slovenskej v Žiline s cieľom podporiť a rozvíjať tvorivé aktivity detí a mládeže v oblasti literárnej tvorby.

Viac informácií o súťaži nájdete na stránkach Matice slovenskej tu>>>

Predvoľby súkromia

Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti

Prihlásenie